Facebook are 425 milioane utilizatori ce accesează rețeaua de pe un telefon mobil

Autor:  | Publicat în:  Facebook 850 ori
<b>Facebook are 425 milioane utilizatori ce accesează rețeaua de pe un telefon mobil</b>Facebook se pregătește de listarea la bursă și sumele vehiculate sunt uriașe. Este cea mai populară rețea socială world wide și dacă îmi amintesc bine, are peste 800 de milioane utilizatori. Mai mult de jumătate accesează facebook via un...

Facebook se pregătește de listarea la bursă și sumele vehiculate sunt uriașe. Este cea mai populară rețea socială world wide și dacă îmi amintesc bine, are peste 800 de milioane utilizatori. Mai mult de jumătate accesează facebook via un telefon mobil - 425 milioane.

Este un milestone uriaș și dacă s-ar face o comparație cu o țară, ar fi pe locul III după China și India, dar peste SUA, Brazilia, Mexic, Nigeria, etc.

Acum vă dați seama de ce la un moment dat se vorbea că Facebook și-ar dori să aducă un telefon dezvoltat special pentru rețeaua socială. Ar fi un bonus și la câte servicii oferă cred că ar avea succes dacă via 3G s-ar conecta la Facebook Messenger, s-ar putea ține apeluri video sau s-ar trimite mesaje de tip SMS. Nu știu cât de bine s-ar înțelege cu companiile de telefonie mobilă care s-ar putea trezi fără obiectul de activitate: apeluri și voce - modul clasic.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×