Samsung Galaxy S III din Japonia cu specificații de Galaxy Note II

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.403 ori
<b>Samsung Galaxy S III din Japonia cu specificații de Galaxy Note II</b>Operatorul NTT DoCoMo a anunțat disponibilitatea a mai multe telefoane de top printre care și Samsung Galaxy S III + Galaxy Note II. SGS III-ul japoneze se laudă cu procesor Exynos quad-core la 1.6 GHz + 2 GB RAM + Android 4.1 Jelly Bean din fabrică....

Operatorul NTT DoCoMo a anunțat disponibilitatea a mai multe telefoane de top printre care și Samsung Galaxy S III + Galaxy Note II. SGS III-ul japoneze se laudă cu procesor Exynos quad-core la 1.6 GHz + 2 GB RAM + Android 4.1 Jelly Bean din fabrică. Adică, exact ce ascunde și Galaxy Note sub display-ul de 5.5 inch.

Restul specificațiilor tehnice nu sunt schimbate: display Super AMOLED de 4.8 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli, cameră foto de 8 Megapixeli, baterie de 2100 mAh, 133 gr. și 8.6 mm. Numele său în Japonia este de Samsung Galaxy Alpha și este puțin probabil ca să vedem o schimbare la nivel internațional, să-i upgradeze hardware-ul, fără a mai fi o diferență față de Galaxy Note II.

Samsung se adaptează pe toate piețele. Europa este mai favorizată, observați decalajul între prezentarea SGS III de prin iunie în stocurile magazinelor și abia în octombrie la un operator de telefonie japonez.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×