Samsung Galaxy S III disponibil prin Cosmote România și Germanos la prețuri de la 699 RON cu abonament

3.550 ori
<b>Samsung Galaxy S III disponibil prin Cosmote România și Germanos la prețuri de la 699 RON cu abonament</b>Cosmote România anunța astăzi disponibilitatea lui Samsung Galaxy S III la vânzare începând cu data de 1 iunie, atât în magazinele sale, cât și cele Germanos. Samsung i9300 Galaxy S III va avea un preț de pornire de 699 lei (TVA inclus),...

Cosmote România anunța astăzi disponibilitatea lui Samsung Galaxy S III la vânzare începând cu data de 1 iunie, atât în magazinele sale, cât și cele Germanos. Samsung i9300 Galaxy S III va avea un preț de pornire de 699 lei (TVA inclus), împreună cu abonamentul Smart XXL pe 2 ani.

Samsung Galaxy S III a fost anunțat oficial la Londra la începutul acestei luni și a fost lansat internațional în magazine în această săptămână, înregistrându-se deja cozi în fața unor sedii de retaileri din Marea Britanie. Mult-doritul telefon cu ecran HD Super AMOLED de 4.8 inch este disponibil în două culori, albastru metalic și alb ceramic la Cosmote și poate fi achiziționat și fără abonament, la prețul de 2.689 lei (TVA inclus). Terminalul ne va sosi și nouă în teste săptămâna viitoare și așteptam cu nerăbdare să vedem ce poate procesorul quad core Exynos, camera de 8 megapixeli și noile funcții oferite de Samsung.

Pentru cei care vor să opteze pentru tandemul abonament Cosmote + telefon Galaxy S III, aflați că acest abonament oferă 500 de minute naționale/internaționale, 3.000 de minute în rețea și 3.000 de SMS-uri în rețea, 3.000 de minute în rețeaua fixă Romtelecom, 500 de MMS-uri în rețea și 2.5 GB trafic de date și asta la prețul de 55.80 euro pe lună (TVA inclus). îl găsiți pe Samsung Galaxy S III și la Vodafone,la prețul de 199 euro cu abonament și la Orange, la prețul de 239 euro cu abonament.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×