Samsung Galaxy S III va avea un spate ceramic, ecran de 4.8 inch, afirmă o sursă apropiată de Samsung!

1.933 ori
<b>Samsung Galaxy S III va avea un spate ceramic, ecran de 4.8 inch, afirmă o sursă apropiată de Samsung!</b>Băieții de la BGR au o exclusivitate interesantă, afirmând că au primele detalii despre Samsung Galaxy S III. Până acum s-a speculat că acest telefon va avea un procesor quad core sau dual core, camera de 8 sau 12 megapixeli, fără a se oferi un...

Băieții de la BGR au o exclusivitate interesantă, afirmând că au primele detalii despre Samsung Galaxy S III. Până acum s-a speculat că acest telefon va avea un procesor quad core sau dual core, camera de 8 sau 12 megapixeli, fără a se oferi un punct comun pentru zvonuri. Ei bine astăzi aflăm că noul Galaxy S va avea un spate ceramic și display de 4.8 inch.

Rețineți că Galaxy S III nu va fi prezentat în Barcelona la MWC 2012, deoarece Samsung a preferat să organizeze un eveniment separat care va avea loc la un moment nedeterminat încă. Motivul invocat este faptul că în unele teritorii ultimul Galaxy S s-ar fi lansat prea târziu, iar decalajul a facut rău vânzărilor Samsung. O sursă apropiată de Samsung, citată de BGR afirmă că noul model va fi lansat simultan în peste 50 de piețe și că handsetul va folosi un ecran Super AMOLED Plus HD.

Utilizarea unui material ceramic în partea din spate nu poate fi decât aplaudata, față de capacul plastificat al bateriei de pe Galaxy S II. Să vedem ce alte zvonuri vor mai apărea în perioada următoare, mai ales cu privire la CPU și cameră, deoarece restul dotărilor par destul de previzibile. Eu prezic că vom vedea un terminal quad core cu noul procesor Exynos la bord, cel ce va fi prezentat la MWC, plus o cameră de 12 megapixeli și LTE.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×