Samsung Galaxy S IV va sosi În aprilie, va avea ecran incasabil, conform Reuters

1.729 ori
<b>Samsung Galaxy S IV va sosi În aprilie, va avea ecran incasabil, conform Reuters</b>încep să se înmulțească zvonurile despre Samsung Galaxy S IV, acum că ne apropiem de MWC 2013 și CES 2013, dar asta nu înseamnă că vom vedea handsetul la aceste evenimente. Reuters&nbsp;ne informează într-un nou articol că terminalul va...

încep să se înmulțească zvonurile despre Samsung Galaxy S IV, acum că ne apropiem de MWC 2013 și CES 2013, dar asta nu înseamnă că vom vedea handsetul la aceste evenimente. Reuters ne informează într-un nou articol că terminalul va debuta în aprilie și că va avea un ecran incasabil.

Cunoscut sub numele de cod intern Project J, noul terminal va avea ca punct de atracție ecranul menționat mai sus. Galaxy S IV ar putea aveam un ecran de 5 inch cu rezoluție Full HD, așa cum afirmau zvonuri precedente, iar Reuters menționează și prezența unei camere de 13 megapixeli și un procesor quad core (probabil Exynos de nouă generație). Samsung refuza să comenteze pe seama acestor zvonuri și speculații, dar analiștii precum Nicolas Gaudois, de la UBS afirma că Samsung nu vrea să mai întârzie pe piață ca anul acesta, când a adus noul Galaxy S III de abia în mai, dupa HTC One X si One S.

Samsung este un mare suporter al tehnologiei OLED și este în avantgarda dezvoltării de ecrane incasabile, reușind să realizeze panouri OLED care înlocuiesc sticla cu material plastic și astfel nu se pot sparge. în viitor această tehnologie va da naștere și la gadgeturi flexibile, sau cel puțin cu ecran flexibil. Astfel de terminale vor apărea de abia în 2014, dar înainte de flexibilitate vom avea un Galaxy S IV cu un ecran ultrarezistent. Vă vedeți cumpărând acest produs?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×