Samsung Galaxy S, un hit in SUA - 1 milion de unitati vandute

5.856 ori
<b>Samsung Galaxy S, un hit in SUA - 1 milion de unitati vandute</b>Dupa ce s-a vandut foarte bine in Asia, impresionantul smartphone Samsung Galaxy S (pe care vi l-am prezentat intr-o recenzie recenta) a atins o cifra impresionanta de vanzari si in SUA - 1 milion de unitati vandute. &nbsp; In acest moment terminalul este...

Dupa ce s-a vandut foarte bine in Asia, impresionantul smartphone Samsung Galaxy S (pe care vi l-am prezentat intr-o recenzie recenta) a atins o cifra impresionanta de vanzari si in SUA - 1 milion de unitati vandute.

In acest moment terminalul este disponibil in State prin intermediul operatorilor AT&T si T-Mobile si va sosi in oferta celor de la Sprint in aceasta saptamana. Galaxy S a fost rebranduit pentru piata americana, fiind cunoscut drept Samsung Captivate in oferta AT&T, Samsung Epic 4G in oferta Sprint si Samsung Vibrant pentru clientii T-Mobile.

De asemenea, Verizon Wireless vinde terminalul drept Samsung Fascinate, in vreme ce alti 2 operatori vor vinde acest smartphone in curand, US Cellular si Cellular South. Intre timp, aflam ca Samsung a promis posesorilor de modele Galaxy S update-ul la Android 2.2, acesta urmand sa soseasca in luna septembrie. Sa speram ca ei se vor tine de cuvant!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×