Samsung Galaxy S, un hit in SUA - 1 milion de unitati vandute

Autor:  | Publicat în:  Samsung 5.782 ori
<b>Samsung Galaxy S, un hit in SUA - 1 milion de unitati vandute</b>Dupa ce s-a vandut foarte bine in Asia, impresionantul smartphone Samsung Galaxy S (pe care vi l-am prezentat intr-o recenzie recenta) a atins o cifra impresionanta de vanzari si in SUA - 1 milion de unitati vandute. &nbsp; In acest moment terminalul este...

Dupa ce s-a vandut foarte bine in Asia, impresionantul smartphone Samsung Galaxy S (pe care vi l-am prezentat intr-o recenzie recenta) a atins o cifra impresionanta de vanzari si in SUA - 1 milion de unitati vandute.

In acest moment terminalul este disponibil in State prin intermediul operatorilor AT&T si T-Mobile si va sosi in oferta celor de la Sprint in aceasta saptamana. Galaxy S a fost rebranduit pentru piata americana, fiind cunoscut drept Samsung Captivate in oferta AT&T, Samsung Epic 4G in oferta Sprint si Samsung Vibrant pentru clientii T-Mobile.

De asemenea, Verizon Wireless vinde terminalul drept Samsung Fascinate, in vreme ce alti 2 operatori vor vinde acest smartphone in curand, US Cellular si Cellular South. Intre timp, aflam ca Samsung a promis posesorilor de modele Galaxy S update-ul la Android 2.2, acesta urmand sa soseasca in luna septembrie. Sa speram ca ei se vor tine de cuvant!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×