Samsung Galaxy S, un hit in SUA - 1 milion de unitati vandute

Autor:  | Publicat în:  Samsung 5.801 ori
<b>Samsung Galaxy S, un hit in SUA - 1 milion de unitati vandute</b>Dupa ce s-a vandut foarte bine in Asia, impresionantul smartphone Samsung Galaxy S (pe care vi l-am prezentat intr-o recenzie recenta) a atins o cifra impresionanta de vanzari si in SUA - 1 milion de unitati vandute. &nbsp; In acest moment terminalul este...

Dupa ce s-a vandut foarte bine in Asia, impresionantul smartphone Samsung Galaxy S (pe care vi l-am prezentat intr-o recenzie recenta) a atins o cifra impresionanta de vanzari si in SUA - 1 milion de unitati vandute.

In acest moment terminalul este disponibil in State prin intermediul operatorilor AT&T si T-Mobile si va sosi in oferta celor de la Sprint in aceasta saptamana. Galaxy S a fost rebranduit pentru piata americana, fiind cunoscut drept Samsung Captivate in oferta AT&T, Samsung Epic 4G in oferta Sprint si Samsung Vibrant pentru clientii T-Mobile.

De asemenea, Verizon Wireless vinde terminalul drept Samsung Fascinate, in vreme ce alti 2 operatori vor vinde acest smartphone in curand, US Cellular si Cellular South. Intre timp, aflam ca Samsung a promis posesorilor de modele Galaxy S update-ul la Android 2.2, acesta urmand sa soseasca in luna septembrie. Sa speram ca ei se vor tine de cuvant!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×