GPS-urile din Romania, bazate pe harti mai vechi de 2 ani?

958 ori
<b>GPS-urile din Romania, bazate pe harti mai vechi de 2 ani?</b>Mio Technology, liderul pietei locale de dispozitive GPS a publicat recent o serie de statistici care arata ca peste 40% din GPS-urile din Romania includ o harta mai veche de 2 ani. In tara noastra exista aproximativ 350.000 unitati GPS si se pare ca...

Mio Technology, liderul pietei locale de dispozitive GPS a publicat recent o serie de statistici care arata ca peste 40% din GPS-urile din Romania includ o harta mai veche de 2 ani. In tara noastra exista aproximativ 350.000 unitati GPS si se pare ca nevoia de update-uri de software si harti este mare.

Datele celor de la Mio Technology arata ca in jur de 200.000 de echipamente GPS din Romania folosesc o harta mai veche de 2 ani. Problema apare in momentul in care aflam ca numarul acestor dispozitive cu harti invechite ar putea creste, deoarece piata sistemelor navigationale se afla in plina scadere in aceasta perioada, cel putin in tara noastra.

Totusi, publicul va realiza rapid ca e mult mai ieftin sa achizitionezi o harta noua decat un nou GPS, astfel ca statisticile se vor schimba. Exista si servicii gratuite de actualizare a hartilor, oferite de unii dintre marii jucatori pe piata sistemelor navigationale. Trebuie mentionat ca schimbarile aduse hartilor din Europa Centrala si de Est sunt mai dese si mai complexe, decat actualizarile hartilor Europei de Vest.

Motivul? Schimbarile dese de infrastructura, cresterea numarului de puncte de interes si dezvoltarea rapida a Estului. La aceasta ora, Mio ofera update-uri ale hartilor pentru echipamentele sale aici, daca doriti sa realizati o actualizare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×