Samsung Galaxy S va rula Android 2.2 Froyo din 23 septembrie!

3.015 ori
<b>Samsung Galaxy S va rula Android 2.2 Froyo din 23 septembrie!</b>Samsung Galaxy S este smartphone-ul cel mai popular al acestui an, sau unul dintre cele mai populare, asta e sigur si iata ca acum terminalul este pe cale sa devina si mai bun, prin intermediul unui update la Android 2.2 Froyo. Aparent, acest update ar...

Samsung Galaxy S este smartphone-ul cel mai popular al acestui an, sau unul dintre cele mai populare, asta e sigur si iata ca acum terminalul este pe cale sa devina si mai bun, prin intermediul unui update la Android 2.2 Froyo. Aparent, acest update ar urma sa soseasca in data de 23 septembrie.

Va reamintim ca Galaxy S a fost lansat cu Android 2.1 la bord, probabil singurul sau defect, daca il putem numi asa. Data mentionata mai sus se aplica in mod sigur utilizatorilor din Franta si Anglia, dar nu stim daca si restul Europei va primi acelasi tratament. O sursa din Finlanda este citata, ceea ce ne mira avand in vedere ca aceasta tara este patria Nokia.

Evident, cu putina insistenta si cateva minute bune de cautare veti gasi un ROM scapat de Froyo pregatit pentru Galaxy S, dar riscati sa pierdeti date de pe handset (sau mai rau), in caz ca update-ul nu va functiona. Acest update la Android 2.2 este cel destinat versiunii i9000, cea internationala a lui Galaxy S. Nu avem nici un detaliu despre lansarea sa peste Ocean.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×