Samsung Galaxy S "Value Pack" firmware ce a apărut online - disponibil aici

4.505 ori
<b>Samsung Galaxy S "Value Pack" firmware ce a apărut online - disponibil aici</b>Nu știu ce face Samsung și divizia lor de telefoane mobile, dar acest început de 2012 este extrem de agitat și cel puțin așa apare pe blogurile dedicate pieței telecom. S-a vorbit că Galaxy S nu ar primi Android 4.0, ulterior că s-ar putea ca...

Nu știu ce face Samsung și divizia lor de telefoane mobile, dar acest început de 2012 este extrem de agitat și cel puțin așa apare pe blogurile dedicate pieței telecom. S-a vorbit că Galaxy S nu ar primi Android 4.0, ulterior că s-ar putea ca Samsung să lucreze și să porteze ICS, ulterior s-a spus că va sosi un Value Pack care să aducă o serie de noutăți pe telefoanele SGS, dar să nu fie Android 4.0. La final a fost infirmat și acest zvon. Nu-i așa că v-am pierdut pe drum?

Samsung a spus mereu că ar fi unele limite în a oferi o experiență completă cu Android 4.0 și asta pentru că hardware-ul ar fi prea slab. Samsung Nexus S a primit ICS și nu sunt prea mari diferențe față de SGS și au până și același accelerator grafic, regăsit chiar și pe Galaxy Nexus.

Lăsând la o parte aceste discuții uite că tocmai ce a apărut un firmware pe net. Nu este oficial și nu se știe dacă va deveni oficial. Dintre noutățile aduse amintesc:

  • face unlock ca pe Galaxy Nexus;
  • camera foto este îmbunătățită și se pot face fotografii chiar și când se filmează;
  • editare a imaginilor ca pe Samsung Galaxy S II;
  • sunete noi la blocarea și deblocarea ecranului;
  • performanțe crescute în browsing, jocuri și galeria foto.

Bănuiesc că fiecare posesor de Samsung Galaxy își freacă mâinile de nerăbdare și vă invit să-l descărcați de AICI și să ne spuneți în rubrica de comentarii care sunt noutățile și mai ales cât de stabil este.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×