Samsung Galaxy S10 ar putea avea 1 TB stocare, 12 GB RAM în varianta specială 5G Beyond X

2.170 ori
<b>Samsung Galaxy S10 ar putea avea 1 TB stocare, 12 GB RAM în varianta specială 5G Beyond X</b>Nu se putea ca la început de săptămână să nu mai aflăm câte ceva nou legat de Samsung Galaxy S10, telefonul așteptat să debuteze oficial la început de 2019 înainte de startul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona. Printre detaliile

Am auzit că Galaxy S10 va avea 4 versiuni, dintre care una "Beyond X" cu 5G şi dotări ultra high end, dar azi primim extra detalii despre acel model. Se pare că va avea dotări monstruoase, care fac până şi un PC să pălească în faţa sa.

Samsung Galaxy S10 cel mai bine dotat ar avea până la 1 TB stocare şi până la 12 GB RAM la bord. Ar urma să fie o variantă 5G a flagship-ului Samsung pe anul 2019. La nivel intern terminalul este cunoscut ca "Beyond X" şi ar urma să debuteze cu un impunător ecran de 6.7 inch. Îmi sună ca un Huawei Mate 20X pe steroizi, dacă mă întrebaţi pe mine.

Va mai aduce şi până la 6 camere, posibil 4 în spate şi două în faţă, sau un combo de 3 spate/ 3 faţă. Sunt aşteptate şi un Galaxy S10 de buget, unul standard S10 high end şi unul cu diagonală mai mare, Galaxy S10 Plus. Versiunea 5G va sosi ceva mai târziu, după debutul public al reţelelor 5G. Chinezii de la ITHome, cei care au aflat toate aceste informaţii, citează un raport de la analiştii din Hong Kong de la GF Securities.

Galaxy S10 ar urma să vină pe alb, negru, galben şi verde. Nu este exclusă o variantă cu spate ceramic, abordare deja populară la Xiaomi şi Essential Phone. Galaxy S10 porneşte de la 5.8 inch în diagonală, trece prin 6.44 inch şi ajunge la 6.7 inch. Toate noile modele în afară de S10 Lite vor avea cititor de amprente integrat în ecran.

Mă gândesc că S10 Beyond X ar putea ajunge să coste şi 1500 de euro sau poate chiar mai mult.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×