Samsung Galaxy A50 are parte de o nouă scăpare, cu 6 GB RAM la bord; Acesta apare în GeekBench

1.097 ori
<b>Samsung Galaxy A50 are parte de o nouă scăpare, cu 6 GB RAM la bord; Acesta apare în GeekBench</b>Chiar dacă în ultimele zile am văzut mai multe scăpări şi teasere pentru telefoanele Samsung Galaxy M, nu uităm nici de noile modele Galaxy A. Dacă în ultimele ore a apărut Galaxy A90 cu configuraţii, acum apare Galaxy A50 cu o

Chiar dacă în ultimele zile am văzut mai multe scăpări şi teasere pentru telefoanele Samsung Galaxy M, nu uităm nici de noile modele Galaxy A. Dacă în ultimele ore a apărut Galaxy A90 cu configuraţii, acum apare Galaxy A50 cu o scăpare în benchmarkul GeekBench.

Galaxy A50

Telefonul apărea la finalul lunii decembrie cu dotări tentante, precum o baterie de 4000 mAh şi o cameră de 24 de megapixeli în spate. Mai apăruse şi cu Android Pie şi procesor Exynos 9610 în acelaşi GeekBench , pe vremea aceea cu doar 4 GB RAM. De această dată însă, o variantă cu 6 GB RAM a acestui telefon cu numele de cod SM-A505GB apare în benchmark-ul amintit mai sus.

Sursele afirmă că terminalul va sosi cu cititor de amprente integrat în ecran şi încărcare wireless. Ar trebui să vină şi cu 64 sau 128 GB stocare şi nouă generaţie de panou Infinity Display de tip O, U sau V. Procesorul Exynos 9610 de la interior a sosit cu 10 luni în urmă şi e bazat pe tehnologie FinFET de 10 nm.

Este urmaşul lui Exynos 7885 folosit pe Galaxy A8 (2018) şi A8+.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×