Veste bună! Google Pixel 3 Lite va avea aceeași cameră de 12 mpx de pe Pixel 3/3 XL

1.197 ori
<b>Veste bună! Google Pixel 3 Lite va avea aceeași cameră de 12 mpx de pe Pixel 3/3 XL</b>În avalanșa de leak-uri asociate lui Google Pixel 3 Lite iată că apar astăzi și detalii despre camera foto pe care acest device o va aduce la bord. Potrivit lui Benjamin Geskin, noul telefon "de buget" pregătit de către Google va opta fix pentru

Ultimele săptămâni ne-au adus și leak-uri asociate lui Google Pixel 3 Lite, un telefon "de buget" pe care marele G ar avea în plan să îl introducă pe piață la început de 2019. Am văzut fotografii ale acestui dispozitiv, ba chiar și mostre foto, iar de curând l-am observat într-o imagine pus față în față cu Google Pixel 3.

Google Pixel 3 Lite

Astăzi nimeni altul decât Benjamin Geskin, personalitate care de regulă ne oferă randări super detaliate pentru smartphone-uri încă nelansate, ne dezvăluie ceva legat de varianta Lite a lui Pixel 3. Un prim detaliu pe care îl aflăm este acela că într-adevăr Pixel 3 Lite este o versiune simplificată a lui Pixel 3 ce va adopta un corp din policarbonat.

Google Pixel 3 Lite

Va aduce și procesor Qualcomm Snapdragon 670 la pachet, 4 GB RAM și 32 GB de stocare, dar și același senzor de 12 megapixeli regăsit pe flagship-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL. Aceasta este vestea mult așteptată de către fanii seriei Pixel, dar ținând cont de soluțiile CPU diferite care includ procesoare de imagine (ISP) diferite, ar putea exista și unele limitări pentru modelul Lite.

Google Pixel 3 Lite

De asemenea, aflați că telefonul nu are slot microSD. Ținând cont de prețurile practicate la ora actuală de către Google, nu ar fi exclus ca Pixel 3 Lite să coste 500 - 550 euro. Mai sus vedeți și fotografii în care P3 Lite este comparat cu Pixel 3 XL și iPhone XR.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×