Samsung Galaxy S10 ar putea veni cu o tehnologie nouă de recunoaștere facială numită Dynamic Vision

1.514 ori
<b>Samsung Galaxy S10 ar putea veni cu o tehnologie nouă de recunoaștere facială numită Dynamic Vision</b>Cu toate că smartphone-ul Samsung Galaxy S10 va opta pentru un decupaj direct în ecran asociat camei selfie s-ar părea că sud-coreenii au găsit suficient loc pentru a include și un sistem de deblocare facială. Informații cu privire la un asemenea

După ce am aflat detalii despre un posibil panou Dynamic AMOLED care ar putea debuta pe Galaxy S10, azi apare și perspectiva unui "Dynamic Vision". Acesta ar fi un nou sistem de recunoaștere facială, care va sosi pe viitoarele flagship-uri Samsung. Avem detalii mai jos.

Samsung a înregistrat în Coreea de Sud brevete pentru "Dynamic Vision", "Private Vision" și "Detect Vision". Acestea ar avea de-a face cu un soi de tehnologie avansată de recunoaștere facială. Până acum apogeul autentificării faciale a fost scanarea 3D a feței, cu mii de puncte cheie.

Pe viitor am putea fi scanați din și mai multe puncte si unghiuri, din mișcare, pe întuneric, cu ochelari de vedere/soare/lentile de contact, cu șapcă sau căciulă, sau chiar recunoscuți cu o mustață și barbă falsă să zicem. Se discută și despre înregistrare video la 2000 FPS fix în momentul analizei faciale. Se vor crea hărți 3D ale chipului și va crește acuratețea recunoașterii.

Va reamintesc că Galaxy S10 e așteptat în 4 versiuni, inclusiv una Beyond X cu 5G, 10 sau 12 GB RAM, 1 TB stocare și 4 camere în spate. Noile telefoane vor avea cameră selfie ascunsă într-un orificiu mic în ecran, iar la bord vom mai găsi procesoare Snapdragon 855 sau Exynos 9820. Debutul a cel puțin 3 din 4 telefoane e așteptat la MWC 2019.

Orice ar fi Dynamic Vision, să nu va mire dacă îl bate Apple cu Face ID 2.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×