Samsung Galaxy J4+ și Galaxy J6+ vor sosi cu scanner de amprente lateral și ecran Infinity

1.476 ori
<b>Samsung Galaxy J4+ și Galaxy J6+ vor sosi cu scanner de amprente lateral și ecran Infinity</b>În perioada următoare sud-coreenii de la Samsung pregătesc și introducerea pe piață a smartphone-urilor Galaxy J4+, respectiv Galaxy J6+. Acestea au fost recent certificate de către FCC, iar astăzi prin intermediul unor materiale teaser

Cei de la Samsung pregătesc multe lansări din zona smartphone în perioada următoare, printre dispozitivele de pe listă aflându-se și Galaxy J4+, respectiv Galaxy J6+. Am aflat de curând că aceste handset-uri au fost certificate de FCC, iar acum prin intermediul unor materiale teaser descoperim câteva caracteristici interesante pe care sud-coreenii le vor aduce în această zonă mid-range.

Samsung Galaxy J6+

În primul rând aflăm că ambele smartphone-uri vor opta pentru panouri Infinity Display cu aspect 18.5:9, fără vreun decupaj inestetic în zona superioară. Se promite astfel imersivitate și mă aștept ca modelul J4+ să ofere rezoluție HD+, în vreme ce varianta J6+ va oferi rezoluție FHD+. 

Samsung Galaxy J6+

De asemenea, telefoanele vor oferi o funcție Emotify pentru emoji-uri 3D care vor prelua expresiile utilizatorului și vom avea parte și de camere duale în spate. Un alt teaser ne dezvăluie că cele două smartphone-uri avea scanner de amprente lateral și că vor sosi în culori vibrante, posibil răspuns la numeroasele nuanțe în care a debutat iPhone Xr.

Lansarea noilor modele din seria Galaxy J este programată pentru data de 25 septembrie în India!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×