Utilizatorii de terminale Nokia 8 pot testa acum Android 9.0 Pie în versiunea Beta

929 ori
<b>Utilizatorii de terminale Nokia 8 pot testa acum Android 9.0 Pie în versiunea Beta</b>Această zi de 11 decembrie vine și cu o veste bună pentru posesorii de terminale Nokia 8, aceea că device-ul lor tocmai ce a primit Android 9.0 Pie în versiunea beta. Cei interesați pot testa acest release și oferi feedback pentru bug-urile

Deși cei de la HMD Global au lansat multe smartphone-uri interesante pe parcursul acestui an, niciunul nu a fost din zona flagship astfel că singura opțiune high-end pe care fanii mărcii o au este Nokia 8, un model lansat anul trecut. În cazul în care dețineți acest telefon avem o veste bună pentru voi astăzi, aceea că tocmai ce s-a dat startul unui program de testare beta a lui Android 9.0 Pie.

Lansarea acestui program vine să pună capăt și zvonurilor potrivit cărora Nokia avea de gând să amâne update-ul la Android 9.0 Pie pentru a impulsiona vânzările de Nokia 8.1, telefon recent lansat într-un eveniment din Dubai. Cât despre programul de testare Beta în sine, dacă totul merge ca la carte și nu sunt descoperite bug-uri majore, ne-am putea aștepta la o versiune finală prin ianuarie 2019.

Printre noutăți vom avea gesturi de navigare, modul Adaptive Battery și Adaptive Brightness, dar și secțiunea Digital WellBeing de unde vom putea afla cât timp petrecem în aplicații și seta limite. Noi am testat în detaliu smartphone-ul Nokia 8 chiar în luna februarie a acestui an, recenzia fiind disponibilă în format text și video aici!

Cât despre testarea beta a lui Pie pe Nokia 8 vă puteți înscrie de aici în programul Beta Labs de pe site-ul Nokia.

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×