Samsung Galaxy S10 în varianta cu cameră triplă îşi dezvăluie specificaţiile optice

3.201 ori
<b>Samsung Galaxy S10 în varianta cu cameră triplă îşi dezvăluie specificaţiile optice</b>Aflăm astăzi și câteva detalii despre Samsung Galaxy S10 în varianta cu cameră triplă în spate, detalii legate bineînțeles de capabilitățile de captură foto. În primul rând ne este dezvăluit faptul că acest modul triplu ce va fi regăsit la bord

Am tot auzit în ultimele luni că Samsung Galaxy S10 ar putea debuta sub forma unui trio de telefoane, cu un model principal, unul Pro/Plus şi unul Lite. Cel puţin unul dintre ele va avea o cameră triplă şi astăzi aflăm detalii fix despre acea cameră triplă. Au scăpat specificaţii optice pe web şi le disecăm mai jos.

Samsung a spart deja gheaţa cu un telefon cu 3 camere în spate, modelul Galaxy A7 (2018). În curând am putea vedea şi primul telefon cu 4 camere în spate, dacă zvonurile despre Galaxy A9 Pro se concretizează săptămâna viitoare. O sursă de pe Twitter a postat între timp un tabel cu informaţii despre optica lui Galaxy S10, la nivelul celor 3 camere. Sammobile a scris că are încredere în acea sursă, deci hai să vedem ce a avut de spus.

Galaxy S10

Se pare că viitorul flagship va sosi cu o cameră de 12 MP, una de 16 MP şi una de 13 MP în spate. E interesant că aceste rezoluţii coincid cu cele apărute în presă sud coreeană cu câteva luni în urmă. Camera principală este cea de 12 MP cu diafragmă variabilă între F/1.5 şi F/2.4, dar şi cu pixeli de 1.4 microni şi OIS.  Apoi vine o cameră de 16 MP cu deschidere F/1.9 şi focalizare fixă, dar şi obiectiv wide. Aceasta nu are stabilizare optică.

A treia cameră este de 13 MP, are pixeli de 1 micron, deschidere F/2.4, autofocalizare şi stabilizare optică. Vine cu obiectiv telephoto pentru zoom avansat. Practic Samsung se acoperă la toate capitolele, inclusiv zoom, captură wide angle şi captură low light impecabilă. Pe de altă parte Pixel 2 XL a dovedit deja că poţi face minuni şi cu o singură cameră, dar Samsung nu se lasă până nu detronează Huawei P20 Pro din DxoMark.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×