Samsung Galaxy S10 doboară recorduri de precomenzi şi în Statele Unite

2.123 ori
<b>Samsung Galaxy S10 doboară recorduri de precomenzi şi în Statele Unite</b>A început deja să fie clar faptul că Samsung Galaxy S10 e bine primit de public şi precomenzile încep să arate tot mai bine pentru Samsung. Auzisem deja că sunt peste aşteptări în China şi le-au depăşit pe cele pentru Galaxy S9

A început deja să fie clar faptul că Samsung Galaxy S10 e bine primit de public şi precomenzile încep să arate tot mai bine pentru Samsung. Auzisem deja că sunt peste aşteptări în China şi le-au depăşit pe cele pentru Galaxy S9. Acum descoperim că lucrurile au mers foarte bine şi în SUA.

Analiştii au estimat deja un an excelent pentru Samsung, cu 45 de milioane de unităţi livrate în 2019. Acum aflăm că după doborârea precedentului record Samsung de precomenzi în UK, în Statele Unite se înregistrează de asemenea cifre impresionante. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că power userii au dat tonul în SUA, iar 57% dintre precomenzile de modele S10 sunt unităţi Galaxy S10+. Acelaşi procent se aplică şi în UK.

Avem şi o împărţire a preferinţelor publicului pe culori. Astfel, în UK cea mai populară nuanţă este Prism Black, iar în SUA Prism White. Experţii prezic o creştere a livrărilor de S10 cu 30% până la 40% faţă de Galaxy S9 anul trecut. Samsung şi-a luat în serios rolul de inovator şi a lansat nişte modele cu adevarat speciale cu ocazia aniversării a 10 ani de serie Galaxy S.

E totuşi important să nu ne pripim să îi declarăm pe sud coreeni câştigători, pentru că entuziasmul era de aşteptat la un asemenea debut. Să vedem dacă hype-ul se va păstra şi în următoarele luni, după ce avem şi alternative precum Huawei P30 Pro pe piaţă, eventual Xiaomi Mi 9, LG G8 ThinQ şi Nokia 9 Pureview.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×