Samsung Galaxy S10 Lite are manualul scăpat online, confirmând din scăpările trecute

3.111 ori
<b>Samsung Galaxy S10 Lite are manualul scăpat online, confirmând din scăpările trecute</b>Samsung Galaxy S10 Lite părea la începutul acestei luni gata de o lansare iminentă şi iată-ne în ultimele 30 de ore din an fără un debut. Continuă totuşi scăpările, iar terminalul are acum manualul ajuns online. Acesta confirmă ce ştiam deja despre..

Samsung Galaxy S10 Lite părea la începutul acestei luni gata de o lansare iminentă şi iată-ne în ultimele 30 de ore din an fără un debut. Continuă totuşi scăpările, iar terminalul are acum manualul ajuns online. Acesta confirmă ce ştiam deja despre smartphone.

S10 Lite a apărut pe site-ul oficial Samsung Franţa încă de pe 3 decembrie. Mai nou se spune că telefonul ar trebui să debuteze la CES 2020, eveniment tech care are loc la început de ianuarie în SUA. Manualul de utilizator prezintă schiţe ale telefonului, care va avea un ecran cu decupaj centrat pentru camera selfie. Se confirmă şi cititorul de amprente integrat în ecran, iar în spate avem o cameră dreptunghiulară plasată în partea dreaptă. Aceasta include 3 senzori aliniaţi vertical.

Samsung Galaxy S10 Lite

Telefonul are butonul Power şi pe cele de volum amplasate în dreapta, iar slot-ul SIM şi cel microSD se află în stânga. Portul USB-C se află în zona inferioară. Manualul precizează că Galaxy S10 Lite va sosi cu suport MST şi NFC pentru Samsung Pay. Chiar dacă acest manual nu menţionează specificaţii, ele au tot apărut în scăpări din ultima vreme. Se vorbeşte despre 8 GB RAM, 128 GB stocare şi Android 10.

Samsung Galaxy S10 Lite, schiță din manualul de utilizare

În faţă vom găsi un ecran Super AMOLED de 6.7 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi aspect 20:9, iar la interior există o baterie de 4.500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 45W. În ce priveşte camera, vom avea un senzor de 32 MP pentru capturi selfie, iar în spate vom găsi o cameră principală de 48 MP, alături de una ultra-wide de 12 MP şi una Macro de 5 MP. Se vehiculează şi un preţ de 679 de euro pentru acest nou venit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×