Samsung Galaxy S10 Lite tocmai a scăpat în benchmark-uri şi nu sună rău deloc

3.509 ori
<b>Samsung Galaxy S10 Lite tocmai a scăpat în benchmark-uri şi nu sună rău deloc</b>După scăpări legate de un Galaxy Note 10 Lite, au început să apară şi unele despre Galaxy S10 Lite, de parcă S10e nu era de ajuns. Ei bine, telefonul apăruse până acum sub numele de cod "SM-G770F", care revine de această dată

După scăpări legate de un Galaxy Note 10 Lite, au început să apară şi unele despre Galaxy S10 Lite, de parcă S10e nu era de ajuns. Ei bine, telefonul apăruse până acum sub numele de cod "SM-G770F", care revine de această dată într-un benchmark.

E vorba despre testul de performanţă GeekBench, care a listat acest dispozitiv. Sunt voci care spun mai nou că terminalul ar fi de fapt S11 Lite şi că îl vom vedea în 2020, dar nu băgăm mâna în foc. Să trecem totuşi în revistă specificaţiile dezvăluite de scăpare. Noul venit va avea un procesor Snapdragon 855, în varianta americană cel puţin, probabil Exynos 9820 pentru restul globului.

Galaxy S10 Lite

Mai are şi 8 GB RAM, deci peste cei 6 GB RAM de pe Galaxy S10e (şi Pixel 4 şi Xperia 5, ca idee). Avem şi Android 10 la bord şi aş paria pe 128 GB stocare. Din păcate nu ştim cum stăm cu diagonala, rezoluţia şi camerele. Dacă ar fi să speculez, aş ghici o diagonală între 5.8 inch şi 6.3 inch şi rezoluţie Full HD+. Bateria va fi undeva între 3800 şi 4100 mAh, iar în față avem o cameră selfie de 10 MP probabil.

În spate se complică treaba pentru că noul standard este să ai 3 camere acolo. Probabil vedem fix camera de pe Galaxy S10e, cu un plus de senzor ToF să zicem. Vă reamintesc şi că la ultimele scăpări, Galaxy S10 Lite împărţea lista de dotări cu Galaxy A91, deci e posibil ca ele să fie unul şi acelaşi telefon.

Dacă e să debuteze acest nou telefon, o va face probabil în noiembrie, pentru că în decembrie tradiţional nu prea sunt lansări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×