Samsung Galaxy S10 Lite își dezvăluie protecția ecranului; Apare iar cu panou plat Infinity-O

1.286 ori
<b>Samsung Galaxy S10 Lite își dezvăluie protecția ecranului; Apare iar cu panou plat Infinity-O</b>După câteva huse asociate modelelor Samsung Galaxy S10, S10 Lite și S10+ iată că apar și protecții de ecran, de această dată fiind vorba despre accesorii pentru varianta Lite. Avem aici parte de o folie plată care confirmă această abordare

O nouă scăpare legată de Samsung Galaxy S10 Lite este aici, de această data o protecție a ecranului sau. Avem indicii despre un panou plat Infinity-O. Samsung a spart deja gheața prin Galaxy A8s care oferă un astfel de tip de ecran, iar acum e gata să meargă pe aceeași idee cu acest model Galaxy S10 Lite.

Protectie Samsung Galaxy S10 Lite

Acesta va fi singurul cu ecran plat din gama S10, în vreme ce restul vor fi curbate pe margini. S10  Lite vine cu o cameră frontală singulară, după cum arată decupajul său în protecție (dacă dați zoom in, apare în stânga sus). A se remarca și muchiile simetrice pe toate cele 4 laturi, ceva diferit față de ultimele scăpări, care prezentau marginea de sus și jos mai groasă.

Galaxy A8s a inaugurat formatul pe un LCD, dar Galaxy S10 Lite îl extinde pe un Super AMOLED. Văd și o mică "mușcătură" pentru difuzorul de convorbiri sus în centru. Așteptăm acum și scăpări legate de cameră, teoretic una duală aici, deși am auzit și variante că S10 Lite are cameră singulară, judecând după unele huse ce indicau și cititor de amprente plasat lateral.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×