Samsung Galaxy S10 își prezintă camera selfie integrată în ecran printr-o animație; Leak-ul nu e tocmai convingător

2.829 ori
<b>Samsung Galaxy S10 își prezintă camera selfie integrată în ecran printr-o animație; Leak-ul nu e tocmai convingător</b>Campania de leak-uri asociată lui Samsung Galaxy S10 a început de ceva vreme, pe lista de scăpări fiind bifate liste de specificații, dar și randări sau fotografii. Astăzi vedem o animație care la prima vedere indică cât se poate de clar

Începutul de săptămână ne aduce și un leak asociat lui Samsung Galaxy S10, flagship pe care îl așteptăm lansat undeva în perioada ianuarie-februarie 2019. Această scăpare constă într-o animație nu tocmai convingătoare care ne prezintă zona superioară a flagship-ului unde remarcăm prezența unei camere selfie integrate direct în ecran, având un decupaj propriu - abordare care parcă a mai fost vehiculată.

Galaxy S10

Din păcate acest leak nu convinge pe nimeni și dacă sunteți atenți veți observa cum de la un cadru la altul poziția camerei selfie se schimbă în această animație. Deși scăparea se dovedește a fi doar un fals, nu ar fi exclus ca telefonul să adopte o asemenea cameră frontală, totul cu scopul de a mări raportul screen-to-body.

Personal sunt de părere că este mult prea devreme ca aceste leak-uri să prezinte produsul real, materiale mai credibile fiind așteptate mai degrabă spre final de an. În altă ordine de idei aflăm pe seama unui raport că nimeni altul decât CEO-ul Samsung, DJ Koh ar fi făcut o declarație despre viitorul flagship, menționând un refresh serios la capitolul design și apariția unor culori "deosebite". 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×