Samsung Galaxy S10 în versiunea de buget va opta pentru un display plat Infinity O

9.842 ori
<b>Samsung Galaxy S10 în versiunea de buget va opta pentru un display plat Infinity O</b>Cu aproximativ o săptămână sau două în urmă aflam pe seama unei prezentări Samsung detalii despre noile tipuri de ecrane pregătite de către companie. Acestea aveau să fie confirmate câteva zile mai târziu în cadrul SDC 2018 iar acum

O informație pe care am tot auzit-o în ultima vreme este și aceea cu privire la faptul că Samsung ne pregătește și o variantă mai de buget pentru Galaxy S10. Aceasta a fost confirmată la un moment dat și de către publicația Bloomberg.com, iar acum descoperim pe seama unui nou raport că telefonul în această versiune va opta pentru un ecran de tip Infinity O, unul plat.

Ecranul cu pricina a fost la rândul său dezvăluit în cadrul conferinței Samsung SDC 2018 și implică un decupaj direct în panoul de ecran ce va fi utilizat pentru camera selfie. Cel mai probabil restul senzorilor vor fi ascunși sub ecran, în vreme ce earpiece-ul se va afla sus de tot pe mica margine rămasă.

Mai aflăm cu această ocazie că cea mai ieftină variantă de S10 va sosi cu procesor Snapdragon 8150 la pachet, cu 4 sau 6 GB RAM și cu 64 sau 128 GB de stocare flash. Va avea un scanner de amprente plasat lateral pe rama metalică, o cameră duală în spate și port USB-C.

Potrivit ultimelor speculații, prețul său va fi cuprins între 650 și 750 dolari. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×