Samsung Galaxy S10 şi Galaxy S10+ primesc randările definitive, la pachet cu toate informaţiile pe care le avem

5.361 ori
<b>Samsung Galaxy S10 şi Galaxy S10+ primesc randările definitive, la pachet cu toate informaţiile pe care le avem</b>În ceea ce putem numi un soi de recapitulare a tuturor scăpărilor legate de Samsung Galaxy S10 şi Galaxy S10+, cei de la Phone Arena au pus la punct câteva randări şi specificaţii finale pentru viitoarele terminale de marcă de la Samsung

În ceea ce putem numi un soi de recapitulare a tuturor scăpărilor legate de Samsung Galaxy S10 şi Galaxy S10+, cei de la Phone Arena au pus la punct câteva randări şi specificaţii finale pentru viitoarele terminale de marcă de la Samsung.

Samsung Galaxy S10

Scăpările lui Samsung Galaxy S10 începeau încă din vară, întâi timid, apoi tot mai serios, culminând cu panouri frontale şi protecţii de ecran, benchmark-uri şi randări. S-a ajuns deja la câteva consensuri, pe care le listăm mai jos.

  • Data de anunţ: 24 februarie
  • Data de lansare în magazine: 6-8 martie
  • Versiuni: S10 Lite, S10, S10+, S10 Beyond X
  • Diagonale: 5.8 inch, 6.1 inch, 6.4 inch, 6.7 inch
  • Procesor: Exynos 9820, Snapdragon 855
  • Camere spate: duală, triplă, cvadruplă
  • Camere faţă: singulară, duală

Samsung Galaxy S10 ar urma să vină cu un ecran AMOLED de 6.1 inch Quad HD+, în vreme ce varianta Plus trece la un ecran de 6.4 inch Quad HD+ AMOLED. Primul model are o cameră singulară selfie, iar al doilea cameră duală, dar toţi aceşti senzori sunt marcaţi cu un decupaj special în panou.

Samsung Galaxy S10

S10 şi S10+ vor avea un format similar, cu panou curbat pe margini şi talii de 7.8 mm, camere triple în spate, jack audio şi Bluetooth 5.0. Posibil ca modelul standard să aducă 6 GB RAM, iar cel Plus să vină cu 8 GB RAM, în vreme ce Beyond X ar face trecerea la 12 GB.

Samsung Galaxy S10

Acel model ar putea veni şi cu suport 5G din ce am înţeles. Trebuie subliniat că toate aceste informaţii sunt luate din scăpări, speculaţii şi randări CAD, deci nimic nu este bătut în cuie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×