Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ apar în fotografii proaspete; De această dată în stare de funcționare

2.549 ori
<b>Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ apar în fotografii proaspete; De această dată în stare de funcționare</b>Scăpările asociate smartphone-urilor din seria Galaxy S10 se măresc pe zi ce trece, astăzi sosind cele mai detaliate fotografii cu varianta standard și cea Plus pe care le-am văzut până acum. Sursa din spatele imaginilor este

Scăpările asociate smartphone-urilor din seria Galaxy S10 se măresc pe zi ce trece, astăzi sosind cele mai detaliate fotografii cu varianta standard și cea Plus pe care le-am văzut până acum. Sursa din spatele imaginilor este AllaboutSamsung.de care a reușit să pună mâna pe două prototipuri și nu orice fel de prototipuri, ci chiar unele aflate în stare de funcționare după cum se poate remarca mai jos.

Galaxy S10

Vedem terminalele unul lângă altul și probabil și unul dintre wallpaper-urile oficiale ce vor sosi pe device-uri. Ca dimensiuni sunt diferențe ce pot fi observate cu ochiul liber, asta pentru că S10 cel standard va avea ecran de 6.1 inch, în vreme ce pentru varianta Plus avem rezervat un display și mai generos cu diagonală de 6.4 inch.

Galaxy S10

Galaxy S10 are o singură cameră selfie, iar S10+ vine cu un modul dual ce va oferi captură mai wide și bokeh avansat. În spate lucrurile stau similar astfel că întâlnim aici o cameră foto triplă, bliț-ul LED și senzorul pentru măsurarea ritmului cardiac la care Samsung nu pare a renunța prea curând.

Galaxy S10

Vedem și că versiunea pe alb are un gradient special atunci când este expusă la lumină, veste pe care am mai auzit-o menționată anterior în leak-uri. La bază telefoanele dispun de porturi USB Type-C, de jack audio 3.5 mm și un detaliu interesant pe care îl remarcăm este acela că la bază se află și slotul SIM care are decupaje în stilul grilei pentru difuzor.

Galaxy S10

Cineva chiar i-a întrebat pe cei de la AllaboutSamsung despre acest detaliu și răspunsul a fost acela că ar fi doar o folie de plastic cu acest design aplicată pe rama metalică. Totuși ținând cont de faptul că nu vedem altă grilă pentru difuzor, ne-am putea aștepta ca Samsung să fi optat pentru o metodă similară ca la Huawei Mate 20 Pro unde sunetul vine din portul USB.

Sau să fie vorba despre un sistem Sound on Display? Nu știm cum stă treaba exact, dar așteptăm o lămurire curând în acest sens!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×