Samsung Galaxy S10 va avea şi o variantă cu spate ceramic; Avem si culori!

1.498 ori
<b>Samsung Galaxy S10 va avea şi o variantă cu spate ceramic; Avem si culori!</b>Continuă avalanşa de scăpări legate de Samsung Galaxy S10, de această dată legat de materialul folosit pentru device. Se pare că varianta high-end de Galaxy S10 va sosi cu un spate din material ceramic.

Continuă avalanşa de scăpări legate de Samsung Galaxy S10, de această dată legat de materialul folosit pentru device. Se pare că varianta high-end de Galaxy S10 va sosi cu un spate din material ceramic.

Samsung foloseşte panouri din sticlă în spate de la Galaxy S6 încoace, adică din 2015. Varianta de baza de Galaxy S10 ar rămâne la sticlă + metal şi ar urma să aibă un display plat cu decupajul Infinity-O. Variantele cu panou curbat pe margini de Galaxy S10, cea de 5.8 inch şi cea de 6.44 inch vor avea totuşi spate din ceramică. Nu e nici pe departe prima oară când vedem abordarea, Xiaomi adoptând-o pe modelele Mi Mix.

Se zvoneşte că terminalele vor sosi pe alb sau negru şi că ar exista şi o versiune ultra high end de Galaxy S10, cu ecran uriaş de 6.7 inch şi suport 5G. Stocarea urca la 512 GB, dar acest model ar urma să fie anunţat ulterior. Varianta de buget a lui S10 ar trebui să vină şi pe galben sau verde. De ce a ales Samsung ceramica? Pentru că este un material foarte rezistent, cel puţin mai rezistent la zgârieturi decât orice tip de sticlă.

În plus are un finisaj şi un luciu pe care sticlă nu îl poate egala şi permite şi realizarea de încărcare wireless, faţă de metal, care o blochează.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×