Meizu lansează mâine primul telefon complet fără orificii

4.853 ori
<b>Meizu lansează mâine primul telefon complet fără orificii</b>Aflam săptămâna trecută că Meizu lucrează la nu mai puţin de 3 telefoane noi cu procesor Snapdragon 855. Unul era chiar de gaming, iar azi descoperim o premieră a companiei chineze, pregătită pentru mâine. Se pare că mâine, 23 ianuarie

Aflam săptămâna trecută că Meizu lucrează la nu mai puţin de 3 telefoane noi cu procesor Snapdragon 855. Unul era chiar de gaming, iar azi descoperim o premieră a companiei chineze, pregătită pentru mâine. Se pare că mâine, 23 ianuarie va debuta "primul telefon complet fără orificii".

E clar faptul că Meizu vrea să le fure celor de la Vivo din strălucire, pentru că şi ei pregătesc un design unic prin Vivo APEX 2019. Acel model nu are cameră selfie şi nici butoane fizice. Va debuta pe 24 ianuarie. Revenind totuşi la terminalul Meizu, acesta ar urma să facă parte din seria Meizu 16 şi să vină cu încărcare ultra rapidă, la 55W.

Din păcate aici încep şi se termină detaliile despre device. Putem totuşi specula... Un design fără orificii înseamnă că vom găsi camerele sub sticlă, sub panoul de display şi sub sticla din spate. Mai înseamnă că nu avem jack audio şi nici port USB. Fie acesta din urmă este acoperit cu un capac, fie telefonul se încarcă exclusiv wireless.

Cât despre lipsa unor orificii pentru difuzoare, posibil să fie folosită o tehnologie "Sound on Display", cum am văzut pe televizoarele Sony sau pe telefoanele Sharp de acum câţiva ani. Un mecanism piezoelectric ar putea fi implicat. Judecând după ultimele release-uri Meizu, preţul ar trebui să fie accesibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×