Samsung Galaxy S10 va sosi cu funcția "Artistic Live Focus"; Denumirea este brevetată la EUIPO

1.030 ori
<b>Samsung Galaxy S10 va sosi cu funcția "Artistic Live Focus"; Denumirea este brevetată la EUIPO</b>Ajungem iată în momentul în care apar și detalii despre funcțiile software ce vor ajunge în premieră pe noua serie de smartphone-uri Galaxy S10, în cazul de față fiind vorba despre o funcție asociată camerei foto. După cum spune

Ajungem iată în momentul în care apar și detalii despre funcțiile software ce vor ajunge în premieră pe noua serie de smartphone-uri Galaxy S10, în cazul de față fiind vorba despre o funcție asociată camerei foto. După cum spune și titlul, Samsung tocmai ce a primit trademark-ul din partea EUIPO pentru marca comercială "Artistic Live Focus" ce face aluzie la o funcție de captură foto interesantă.

Samsung Artistic Live Focus

Știm deja faptul că la ora actuală Samsung oferă funcția Live Focus pe telefoanele sale, dar noua versiune aduce ceva în plus la capitolul artistic. Ținând cont de această denumire ne-am putea aștepta la posibilitatea de a primi mai multe opțiuni de control și de filtre speciale.

Cel mai probabil nu vom afla prea curând cum stă treaba, asta dacă nu cumva o versiune a aplicației Samsung Camera ce include această funcție ajunge sub formă de apk pe web. Vă reamintim că în materie de echipare foto telefoanele din gama S10 vor avea 2, 3 sau chiar 4 camere foto în spate, un modul dual urmând a fi regăsit pe S10 Lite.

Camera cvadruplă ar putea sosi pe modelul 5G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×