Samsung Galaxy S11 va inaugura un display intitulat "SAMOLED", probabil cu rată de refresh de 90Hz

2.039 ori
<b>Samsung Galaxy S11 va inaugura un display intitulat "SAMOLED", probabil cu rată de refresh de 90Hz</b>Se vorbește mult despre Samsung Galaxy S11 în ultima vreme și după ce am aflat detalii despre creșterea bateriilor pe telefoanele din această serie și despre diagonalele la care s-ar putea ajunge, astăzi descoperim

Se vorbește mult despre Samsung Galaxy S11 în ultima vreme și după ce am aflat detalii despre creșterea bateriilor pe telefoanele din această serie și despre diagonalele la care s-ar putea ajunge, astăzi descoperim și ceva despre display-uri. Suntem informați că cei de la Samsung tocmai ce au primit în Coreea de Sud trademark-ul pentru o nouă marcă comercială intitulată SAMOLED.

Samsung SAMOLED

Este vorba despre o nouă denumire asociată ecranelor produse de către Samsung Display și aceasta nu ar trebui să fie confundată cu Super AMOLED. Nu avem detalii exacte despre ce noutăți primim în cazul de față, dar ținând cont de trendurile actuale și de zvonurile ajunse online, ne așteptăm la o calitate mai bună a imaginii și culorilor, dar și la o rată de refresh superioară (probabil 90Hz).

Galaxy S11

Sunt și speculații din partea unor zvonaci precum Universe Ice care afirmă că în cazul în care Samsung va merge pe o rată de refresh mai mare pentru ecranele telefoanelor sale, atunci ar fi mai mari șanse ca aceste panouri să fie 120Hz decât 90Hz. Rămâne de văzut care vor fi aceste noutăți aduse de către display-urile SAMOLED, dar un lucru este cert, acela că vom avea modele Infinity-O cu decupaj pentru camera selfie.

Apropo de actuala generație Galaxy S10, telefoanele din serie folosesc panouri Dynamic AMOLED, acestea fiind OLED-uri cu suport HDR10+. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×