Samsung Galaxy S2 cunoscut acum drept Seine, filmează full HD 1080p

4.178 ori
<b>Samsung Galaxy S2 cunoscut acum drept Seine, filmează full HD 1080p</b>Ieri a fost ziua scăpărilor de telefoane HTC și astăzi aflăm noi detalii despre urmașul lui Samsung Galaxy S. Este vorba de așa-numitul Galaxy S2, care va purta numele de cod Seine, cel mai probabil inspirat din denumirea faimosului râu parizian....

Ieri a fost ziua scăpărilor de telefoane HTC și astăzi aflăm noi detalii despre urmașul lui Samsung Galaxy S. Este vorba de așa-numitul Galaxy S2, care va purta numele de cod Seine, cel mai probabil inspirat din denumirea faimosului râu parizian.

Ce ne intrigă la acest model este camera sa de 8 megapixeli, capabilă de captură video full HD 1080p. Display-ul său va fi cel mai probabil un Super-AMOLED care va suporta playback HD, iar sursa informațiilor despre acest terminal afirmă și că handsetul va suporta soluții de cloud computing. Acestea vor oferi spațiu de stocare în plus, pe lângă memoria internă și cardurile microSD.

Restul specificațiilor sunt previzibile: Android 2.3, suport NFC, 1GB RAM și un procesor dual-core Samsung Orion, asta dacă zvonurile sunt reale. Samsung are un teaser pentru data de 1 februarie, care implică o "evoluție a lui Galaxy S", deci cel mai probabil vom afla atunci cum arată în realitate Samsung Seine, iar pe 13 februarie va avea loc și anunțul oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×