Samsung Galaxy S2 cunoscut acum drept Seine, filmează full HD 1080p

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.125 ori
<b>Samsung Galaxy S2 cunoscut acum drept Seine, filmează full HD 1080p</b>Ieri a fost ziua scăpărilor de telefoane HTC și astăzi aflăm noi detalii despre urmașul lui Samsung Galaxy S. Este vorba de așa-numitul Galaxy S2, care va purta numele de cod Seine, cel mai probabil inspirat din denumirea faimosului râu parizian....

Ieri a fost ziua scăpărilor de telefoane HTC și astăzi aflăm noi detalii despre urmașul lui Samsung Galaxy S. Este vorba de așa-numitul Galaxy S2, care va purta numele de cod Seine, cel mai probabil inspirat din denumirea faimosului râu parizian.

Ce ne intrigă la acest model este camera sa de 8 megapixeli, capabilă de captură video full HD 1080p. Display-ul său va fi cel mai probabil un Super-AMOLED care va suporta playback HD, iar sursa informațiilor despre acest terminal afirmă și că handsetul va suporta soluții de cloud computing. Acestea vor oferi spațiu de stocare în plus, pe lângă memoria internă și cardurile microSD.

Restul specificațiilor sunt previzibile: Android 2.3, suport NFC, 1GB RAM și un procesor dual-core Samsung Orion, asta dacă zvonurile sunt reale. Samsung are un teaser pentru data de 1 februarie, care implică o "evoluție a lui Galaxy S", deci cel mai probabil vom afla atunci cum arată în realitate Samsung Seine, iar pe 13 februarie va avea loc și anunțul oficial.

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×