Tablete quad-core? NVIDIA va prezenta procesorul Tegra 3 la MWC 2011

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.863 ori
<b>Tablete quad-core? NVIDIA va prezenta procesorul Tegra 3 la MWC 2011</b>Ar trebui deja să începem să ne obișnuim cu noțiunea de smartphone-uri dual-core și în curând și de tablete quad-core, de vreme ce NVIDIA tocmai a anunțat că va prezenta procesorul quad-core Tegra 3 la MWC. Acest eveniment va debuta luna...

Ar trebui deja să începem să ne obișnuim cu noțiunea de smartphone-uri dual-core și în curând și de tablete quad-core, de vreme ce NVIDIA tocmai a anunțat că va prezenta procesorul quad-core Tegra 3 la MWC. Acest eveniment va debuta luna viitoare în Barcelona.

Mobile World Congress ia startul pe 14 februarie și va fi probabil mai înțesat cu tablete chiar decât CES, poate și cu aportul Nokia și HTC de această dată. Nu vă așteptați totuși la produse quad-core prea rapid, de vreme ce Tegra 3 ar trebui să intre în producție simultan cu procesoarele dual-core ale rivalilor NVIDIA, conform managerului companiei, Mike Rayfield.

în acest moment probabil că există sub 12 tablete + smartphone-uri dual-core, deci va mai trece cel puțin un an până ce produsele quad-core vor avea o șansă să se afirme, pentru a nu submina gadgeturile cu procesoare duale.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×