Samsung Galaxy S2 - imagine În premieră cu terminalul anunțat mâine!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.068 ori
<b>Samsung Galaxy S2 - imagine În premieră cu terminalul anunțat mâine!</b>Cu doar o zi înainte de marele debut de la MWC al lui Samsung Galaxy S2, descoperim terminalul pe un site din Coreea. Chiar dacă imaginea este neclară și mult micșorată, ea reprezintă un progres față de listele de specificații incerte de ieri....

Cu doar o zi înainte de marele debut de la MWC al lui Samsung Galaxy S2, descoperim terminalul pe un site din Coreea. Chiar dacă imaginea este neclară și mult micșorată, ea reprezintă un progres față de listele de specificații incerte de ieri.

Din câte știm până acum, acest terminal va fi un smartphone cu procesor dual core, iar imaginea ne arată că el ar putea rula Android 2.3 Gingerbread, poate chiar cu o nouă interfața (împrumutată de la Bada OS?). Galaxy S2 este succesorul unui telefon care a cunoscut succesul în 2010, vânzând peste 10 milioane de unități și propulsând Android în fața lui iOS, împreună cu modelele Motorola Droid.

Dotările noului Samsung Galaxy S vor mai include un display Super AMOLED Plus de 4.2 inch, dar mai multe aflăm mâine, în cadrul evenimentului oficial Samsung programat în pre-showul Mobile World Congress 2011.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×