Samsung Galaxy S2 vine cu procesor dual core și ecran de 4.5 inch?

2.466 ori
<b>Samsung Galaxy S2 vine cu procesor dual core și ecran de 4.5 inch?</b>După câteva săptămâni de teasing din partea celor de la Samsung, iată că telefonul Galaxy S2 începe să prindă formă, cu nici 10 zile înainte de Mobile World Congress. Vă reamintim că în cadrul acestui eveniment, organizat în Barcelona,...

După câteva săptămâni de teasing din partea celor de la Samsung, iată că telefonul Galaxy S2 începe să prindă formă, cu nici 10 zile înainte de Mobile World Congress. Vă reamintim că în cadrul acestui eveniment, organizat în Barcelona, urmașul lui Samsung Galaxy S va fi prezentat oficial.

Tweakers și Samfirmware afirmă că au descoperit specificațiile acestui terminal, care urmează să sosească cu un ecran Super AMOLED Plus de 4.5 inch și un procesor Orion dual core. în plus, Samsung Galaxy S2 va rula Android 2.3, va suporta NFC (conectivitate cu rază scurtă de acțiune, pentru plăți cu telefonul), WiFi 802.11 b/g/n și Bluetooth 3.0.

în partea din spate a noului Samsung Galaxy se va afla o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED, în vreme ce în partea frontală va exista o cameră de 1.3MP. Zvonurile anterioare dădeau drept sigur un display de 4.3 inch, dar iată că dimensiunea acestuia s-a schimbat și se apropie acum mai degrabă de o tabletă decât de un telefon mobil. Vom afla specificațiile reale la Mobile World Congress, începând cu 13 februarie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×