Samsung Galaxy S20+ apare în fotografii reale; Ecran Infinity-O cu muchii înguste și multe camere foto

5.421 ori
<b>Samsung Galaxy S20+ apare în fotografii reale; Ecran Infinity-O cu muchii înguste și multe camere foto</b>Începutul săptămânii nu aduce doar vești noi despre viitorul pliabil Samsung care s-ar numi de fapt Galaxy Z Fold, ci și fotografii reale cu flagship-ul Galaxy S20+. Aceste materiale sosesc din partea celor de la

Începutul săptămânii nu aduce doar vești noi despre viitorul pliabil Samsung care s-ar numi de fapt Galaxy Z Flip, ci și fotografii reale cu flagship-ul Galaxy S20+. Aceste materiale sosesc din partea celor de la XDA-Developers și au fost trimise la redacția site-ului de către o sursă ce vrea să rămână anonimă. La prima vedere pare a fi un telefon fotografiat în culisele CES 2020, acolo unde se zvonea că Samsung a organizat întâlniri secrete.

Galaxy S20+

Avem pentru început imaginea de mai sus cu telefonul ce are ecranul aprins. Ne putem face astfel o idee cu privire la grosimea marginilor din jurul ecranului și vedem desigur și micul decupaj din zona superioară unde se află camera selfie. Se merge pe un display Super AMOLED QHD+ de 6.7 inch (mai puțin curbat decât pe modelele anterioare) ce va oferi o rată de refresh de 120Hz și care va integra un scanner de amprente ultrasonic.

Galaxy S20+

Vedem și ecranul de boot ce ne dezvăluie că avem aici de-a face cu varianta 5G a lui Galaxy S20+. În spate descoperim setup-ul dreptunghiular de cameră foto, aici fiind prezenți 4 senzori, bliț-ul LED și ceea ce pare a fi un microfon pe care telefonul îl va folosi pentru funcția Zoom-in Audio. 

Apropo de setup-ul foto, am aflat recent că pe S20+ lucrurile vor sta astfel în spate: senzor principal de 108 megapixeli + senzor telephoto de 48 mpx + senzor ultra-wide + senzor 3D Time of Flight. Smartphone-ul va fi capabil de filmare 8K la 30fps. Imaginile ne mai prezintă și butoanele de volum, respectiv pe cel power/unlock. 

Lansarea are loc pe data de 11 februarie și prețul de pornire pentru această variantă ar fi de 999 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×