Google testează serviciul de streaming/gaming Stadia şi pe telefoane non Pixel mai nou

698 ori
<b>Google testează serviciul de streaming/gaming Stadia şi pe telefoane non Pixel mai nou</b>Dacă nici în 2020 nu reuşeşte să prindă la public gaming-ul prin streaming, slabe şanse să mai prindă vreodată. Google a dus Stadia la un nou nivel în ultima vreme, începând testele serviciului şi pe telefoane non Pixel

Dacă nici în 2020 nu reuşeşte să prindă la public gaming-ul prin streaming, slabe şanse să mai prindă vreodată. Google a dus Stadia la un nou nivel în ultima vreme, începând testele serviciului şi pe telefoane non Pixel.

În ultimele săptămâni au tot apărut utilizatori de Stadia care s-au lăudat că au reuşit să se logheze de pe telefoanele lor non Pixel, întâmpinaţi fiind de selecția de jocuri şi nu doar de opţiunea "Choose where to play", oferind ca variante doar PC sau Google Chromecast Ultra.

E totul în faza de trial şi tine exact cât ţine şi sesiunea respectivului utilizator. Aflăm şi că utilizatorii nu pot controla când şi dacă li se declanşează sesiunea respectivă, deci Google face teste la întâmplare pe telefoanele non Pixel. Prezenţa titlurilor jucabile prin streaming a fost semnalata până acum pe Galaxy Note 9, OnePlus 6T şi Galaxy S10e. Asta pe lângă Pixel 2, 3, ea şi 4.

Google Stadia a debutat pe 19 noiembrie 2019, ca un serviciu de streaming de jocuri, ce merge până la rezoluţie 4K la 60 FPs în condiţii ideale, cu suport HDR. Un astfel de gameplay are nevoie de o conexiune de 35 MB/s şi aduce la pachet şi surround 5.1. Trebuie subliniat şi că faţă de Netflix, aici nu ai streaming doar cu abonamentul lunar, ci trebuie să şi cumperi jocurile AAA, plus pachetul cu gamepad-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×