Samsung Galaxy S11 nu va avea un ecran "cascadă" până la urmă, dar are muchii mai înguste decât Note 10

3.718 ori
<b>Samsung Galaxy S11 nu va avea un ecran "cascadă" până la urmă, dar are muchii mai înguste decât Note 10</b>Unul dintre cele mai așteptate flagship-uri ale începutului de an 2020 este Galaxy S11 și a început deja să primească o tonă de scăpări. Azi aflăm că unul dintre trendurile momentului la capitolul ecrane nu va fi adoptat

Unul dintre cele mai așteptate flagship-uri ale începutului de an 2020 este Galaxy S11și a început deja să primească o tonă de scăpări. Azi aflăm că unul dintre trendurile momentului la capitolul ecrane nu va fi adoptat de acest telefon. Se pare că Galaxy S11 nu va veni cu ecran "cascadă", față de Huawei Mate 30 Pro sau Vivo NEX 3, care au această abordare.

Recent am aflat că S11 ar putea integra camera selfie fix ca Note 10, într-un orificiu în zona centrală și de sus a feței. Samsung e compania care a popularizat muchiile curbate ale ecranului și le-a tot îngustat în ultimii ani. Apoi au temperat puțin curburile față de rivali cel puțin.

Galaxy S11

Zvonacul Ice Universe scrie că Galaxy S11 nu are ecran "cascadă" în ciuda unelor zvonuri, dar va avea muchii mai înguste decât Galaxy Note 10. Motivul pentru care Samsung nu a ales această abordare ar fi ergonomia, iar designul cascadă nu a trecut testele riguroase Samsung. Se pune problema lipsei de butoane de volum sau chiar Power, dacă ecranul e prea prelungit pe margini.

Pe de altă parte upgrade-uri sigur vom avea pe S11, prin trecerea la un panou de 90 sau 120 Hz, conform zvonurilor. Aflăm mai  multe pe 18 februarie, când ar urmă să aibă loc debutul telefonului. Recent am aflat și detali despre procesorul telefonului, adică Exynos 990/9830. Știm și că telefonul va avea 5 variante, iar modelul S11e va avea și el ecran curbat și variantă 5G de data asta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×