Samsung Galaxy S20+ primeşte un video hands-on, detalii despre ecran, cititor de amprente şi comparaţie cu S10+

3.931 ori
<b>Samsung Galaxy S20+ primeşte un video hands-on, detalii despre ecran, cititor de amprente şi comparaţie cu S10+</b>După scăparea lui Samsung Galaxy S20+ care ne-a dezvăluit fotografii hands on şi cea axată pe cameră, mai avem una de această dată cu un video hands on şi extra informaţii la pachet. Vine tot de la

După scăparea lui Samsung Galaxy S20+ care ne-a dezvăluit fotografii hands on şi cea axată pe cameră, mai avem una de această dată cu un video hands on şi extra informaţii la pachet. Vine tot de la Max Winebach şi XDA Developers şi o detaliem mai jos.

Galaxy S20+

Aflăm că Galaxy S20+ va avea o rezoluţie de 3200 x 1400 pixeli şi un ecran cu aspect 20:9. Diagonala încă nu a fost confirmată, dar scăpări trecute vorbeau despre 6.7 inch. Sursa vorbeşte şi despre un cititor de amprente ultrasonic şi nu optic, cum afirmaseră alţi zvonaci. 

Galaxy S20+

Se pare că cineva ar fi verificat această afirmaţie prin simplul test dacă zona unde pui degetul se iluminează sau nu. În cazul lui S20+ nu se iluminează, deci e un senzor ultrasonic. Sursa continuă cu dezvăluirea unei fotografii ce prezintă opțiunea de Refresh Rate, cu posibilitatea de a alege între 60 Hz şi 120 Hz, pentru un scrolling, navigare, gameplay şi playback mai lin. 

Galaxy S20+

Atenţie, 120 Hz se aplică doar pe rezoluţie Full HD+, nu şi pe WQHD+. Poate cel mai important aspect al scăpării e mai jos: un scurt hands on cu telefonul: Vedem că are muchii foarte înguste, e lat ca un Note aproape şi are modul de cameră dreptunghiular. Pare şi un pic mai gros decât ne așteptam.

Vine fără jack audio, dar are căşti USB-C AKG la pachet. S20+ ar fi mult mai lung decât S10+ şi avem şi o comparaţie între ele. Câştigă cred că un centimetru în lungime, dacă nu mai mult. S20+ va avea 12 GB RAM LPDDR5, stocare de 128 GB UFS 3.0 şi o baterie de 4500 mAh.

Sincer cred că doar mostrele foto au rămas nescapate până acum…

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×