Samsung Galaxy M30s vine cu o baterie monstru pe 18 septembrie; Are și cameră triplă, cu senzor de 48 MP

1.578 ori
<b>Samsung Galaxy M30s vine cu o baterie monstru pe 18 septembrie; Are și cameră triplă, cu senzor de 48 MP</b>După ce a extins seria Galaxy A cu o sumedenie de modele, acum Samsung trece la extinderea seriei Galaxy M. Samsung Galaxy M30s ar trebui să fie un telefon revoluţionar pentru această serie, făcând marea trecere la o baterie

După ce a extins seria Galaxy A cu o sumedenie de modele, acum Samsung trece la extinderea seriei Galaxy M. Samsung Galaxy M30s ar trebui să fie un telefon revoluţionar pentru această serie, făcând marea trecere la o baterie de 6000 mAh. A primit deja câteva scăpări, iar azi avem teasere şi dată de lansare.

Telefonul va fi anunţat oficial pe 18 septembrie şi se remarcă atât prin bateria generoasă, cât şi prin camera triplă din spate. Vedem chiar o imagine cu telefonul în posterul promo cu rol de teaser. Apare un breton picătură în faţă şi o cameră triplă în spate, sub care se află cititorul de amprente. Samsung îşi promovează terminalul cu hashtag-ul #GoMonster, în ideea unui veritabil monstru al autonomiei.

Am vazut recent şi huse şi randări ale telefonului, care indică o nouă abordare pentru cameră. Cele 3 camere din spate sunt aliniate verticale, dar bliţul este plasat lângă ele şi nu sub ele, dar în acelaşi modul. Telefonul a apărut deja listat şi în GeekBench, cu procesorul Exynos 9610 la bord, acelaşi de pe Galaxy A50. Are şi 4 GB RAM şi un ecran Super AMOLED de 6.4 inch.

Se pare că ni s-ar pregăti şi o variantă cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Pe lângă camera de 48 MP mai găsim în spate şi una Bokeh de 5 MP şi ultra wide de 8 MP. Camera selfie este de 16 MP. Circulă un preţ de 250 de euro sau chiar mai puţin.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×