Samsung Galaxy S20 Ultra va avea o abordare dual-tone (în două culori) pentru modulul de cameră foto

5.301 ori
<b>Samsung Galaxy S20 Ultra va avea o abordare dual-tone (în două culori) pentru modulul de cameră foto</b>Începutul săptămânii este desigur marcat de căre un nou leak asociat lui Samsung Galaxy S20 Ultra, de această dată fiind vorba despre o randare ce prezintă o abordare interesantă pentru modulul foto din spate

Începutul săptămânii este desigur marcat de căre un nou leak asociat lui Samsung Galaxy S20 Ultra, de această dată fiind vorba despre o randare ce prezintă o abordare interesantă pentru modulul foto din spate. Imaginea pe care o vedeți mai jos vine din partea zvonacului Ishan Agarwal de pe Twitter și ne dezvăluie design-ul dual-tone adoptat de către setup-ul foto din spate.

Galaxy S20 Ultra

După cum se poate remarca, Samsung va include aici un modul foto dual-tone (în două culori), cu o zonă principală al cărui fundal este negru și care găzduiește senzorul principal de 108 megapixeli, senzorul ultra-wide de 12 mpx și senzorul 3D Time of Flight. Chiar sub apare secțiunea secundară ce are un fundal gri-mat la prima vedere și unde se află senzorul periscop de 48 mpx.

Galaxy S20 Ultra

Acesta va fi capabil să atingă un nivel de 10x zoom optic și 100x zoom digital după cum este menționat chiar în randare. Vedeți mai sus și o randare a lui Ben Geskin pentru Galaxy S20 Ultra optând pentru această abordare dual-tone - imagine în care și nuanța panoului spate este tot un gri apropiat de cel văzut în zona camerei periscop. 

De la această variantă Ultra a lui Galaxy S20 mai așteptăm și un ecran de 6.9 inch cu rată de refresh de 120Hz și rezoluție 3200 x 1400 pixeli, până la 16 GB RAM și suport 5G. Lansarea vine pe 11 februarie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×