Samsung Galaxy S4 Mini va sosi cu un procesor Snapdragon 400 de 1.7 GHz; Iată confirmarea!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.692 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Mini va sosi cu un procesor Snapdragon 400 de 1.7 GHz; Iată confirmarea!</b>După ce am aflat că Samsung Galaxy S4 Mini ar putea fi prezentat în cadrul evenimentului Samsung Premiere organizat la Londra pe 20 iunie, iată și câteva detalii interesante despre acest handset. E drept că designul său și câteva din...

După ce am aflat că Samsung Galaxy S4 Mini ar putea fi prezentat în cadrul evenimentului Samsung Premiere organizat la Londra pe 20 iunie, iată și câteva detalii interesante despre acest handset. E drept că designul său și câteva din specificații erau deja cunoscute, dar cum rămâne cu procesorul?

Samsung Galaxy S4 Mini în versiunea LTE ar fi primit numele de cod Serrano și aflăm că el vine dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 400 de 1.7 GHz, cu GPU Adreno 305. Terminalul folosește 1.5 GB RAM, dispune de o cameră de 8 megapixeli în spate și o cameră frontală de 2.1 megapixeli. Ecranul său este un Super AMOLED de 4.3 inch cu rezoluție qHD, iar OS-ul este Android 4.2.2.

Samsung Galaxy S4 Mini

Detaliile legate de procesor și ecran sunt confirmate de către date din benchmark-ul AnTuTu, după cum se vede și în captura de mai sus. Trebuie menționat că și terminalul Samsung Galaxy Mega 6.3 adopta același Snapdragon 400, ceea ce ne face să ne întrebăm ce se întâmplă cu Exynos. Oare problemele de producție ale acestui procesor sunt atât de mari pe cât auzisem la un moment dat? Sau Qualcomm e doar mai ieftin?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×