Samsung Galaxy S5 Mini versus cele mai noi modele ale rivalilor Într-un sondaj pe web; Rezultate nemăgulitoare pentru Samsung!

2.815 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Mini versus cele mai noi modele ale rivalilor Într-un sondaj pe web; Rezultate nemăgulitoare pentru Samsung!</b>Cei de la GSMArena au realizat un sondaj în urmă cu o săptămână pentru a vedea cum stă LG G3 în preferințele publicului, mai ales în comparație cu modele rivale. Azi vedem un sondaj similar în rândul cititorilor de pe același site, de...

Cei de la GSMArena au realizat un sondaj în urmă cu o săptămână pentru a vedea cum stă LG G3 în preferințele publicului, mai ales în comparație cu modele rivale. Azi vedem un sondaj similar în rândul cititorilor de pe același site, de această dată având Samsung Galaxy S5 Mini drept model principal.

El este comparat cu modelele Mini ale rivalilor, inclusiv HTC One Mini 2, LG G2 Mini și Sony Xperia Z1 Compact. La bătălia dintre Samsung Galaxy S5 Mini și HTC One Mini 2 câștigă modelul HTC, în special datorită carcasei metalice, iar voturile sunt de 4917 la 2361. Ambele modele au diagonale de 4.5 inch și rezoluții 720p, iar S5 Mini are și câteva funcții în plus, precum rezistenta la apă, senzorul cardiac sau scannerul de amprente.

Samsung Galaxy S5 Mini și HTC One Mini 2 câștigă modelul HTC

Cu toate acestea S5 Mini e întrecut și de Sony Xperia Z1 Compact, cu un scor zdrobitor de 6025 versus 1486 voturi. Pe Z1 Compact l-am testat la începutul anului și ne-a șocat ecranul său extrem de luminos, cameră foarte bună și faptul că tehnologia de vârf poate veni într-un pachet atât de compact.

S5 Mini e Întrecut și de Sony Xperia Z1 Compact

în cele din urmă și LG G2 Mini depășește Galaxy S5 Mini la voturi, dar bătălia e ceva mai strânsă aici, cu 4155 voturi la 3206. G2 Mini are un ecran mai mare, de 4.7 inch, dar și dezavantajul unei rezoluții de 540 x 960 pixeli. La un preț de aproximativ 480 de euro are Samsung Galaxy S5 Mini vreo șansă să se impună pe piață? (Prețurile celor 3 device-uri le găsiți pe eMAG.ro)

LG G2 Mini depășește Galaxy S5 Mini la voturi

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×