Acum poți controla Google Glass cu mintea, folosind sistemul MindRDR (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 594 ori
<b>Acum poți controla Google Glass cu mintea, folosind sistemul MindRDR (Video)</b>Aveți mai jos un clip în care se pronunță destul de des cuvântul "telekinetică" și la finalul sau ni se promit în doar câțiva ani gadgeturi care ne vor execută comenzile pe care le gândim. Ei bine, prin proiectul MindRDR suntem cu un pas mai...

Aveți mai jos un clip în care se pronunță destul de des cuvântul "telekinetică" și la finalul sau ni se promit în doar câțiva ani gadgeturi care ne vor execută comenzile pe care le gândim. Ei bine, prin proiectul MindRDR suntem cu un pas mai aproape de acel moment, el asociind un Neurosky MindWave Mobile cu un Google Glass.

Până acum interacționăm cu Google Glass prin comandă vocală sau prin gesturi touch realizate pe ramă să. Neurosky MindWave Mobile este gadgetul care ne interesează în acest sistem inovator, el reușind să măsoare undele cerebrale, datele fiind apoi stocate, analizate și utilizate pentru a evalua nivelul de concentrare.  
 
La fiecare nivel de concentrare este asociat un emoticon, aparent, sau cel puțin această era utilizarea până acum. în cazul operării în tandem cu Google Glass, MindRDR va transformă undele cerebrale în comenzi. Spre exemplu veți putea realiza o fotografie și să o partajați prin rețelele de socializare imediat folosind o interfață mult simplificată. Veți avea la dispoziție o linie orizontală, care se apropie de partea superioară a ecranului dacă utilizatorul se concentrează.  
 
Dacă utilizatorul se concentrează destul încât să facă linia să atingă marginea superioară atunci se realizează o fotografie. Cum vi se pare această modalitate de control, care doar în urmă cu câțiva ani ar fi părut SF?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×