Samsung Galaxy S5 Neo apare în oferta unui magazin olandez; vine cu senzor frontal de 5 megapixeli

1.907 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Neo apare în oferta unui magazin olandez; vine cu senzor frontal de 5 megapixeli</b>O tactică nu prea inteligentă din partea celor de la Samsung, este și aceea de lansare a unor ediții NEO pentru flagship-urile sale. Un astfel de lucru se &icirc;nt&acirc;mplă acum, zi &icirc;n care prin intermediul unui retailer de origine...

O tactică nu prea inteligentă din partea celor de la Samsung, este și aceea de lansare a unor ediții NEO pentru flagship-urile sale. Un astfel de lucru se întâmplă acum, zi în care prin intermediul unui retailer de origine olandeză, aflăm că sud-coreenii pregătesc debutul pe piață a lui Galaxy S5 Neo.

De ce o mișcare nu prea inteligentă? Pentru că prețul acestui terminal nu va fi deloc unul accesibil - 468$, sumă ce se transpune în aproximativ 1.880 lei, același preț la care modelul standard Galaxy S5 este vândut la ora actuală.

Aflăm că din punct de vedere al dimensiunilor, între cele două modele de terminale mobile nu va exista nici o diferență. Pe partea de specificații tehnice vom primi un display Full HD de 5.1 inch (432 ppi), un procesor octa-core Exynos 7580 de 1.6 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și o baterie de 2.800 mAh.

Alte dotări sunt constituite de senzorul foto principal de 16 megapixeli, de camera frontală de 5 megapixeli și de faptul că telefonul vine din fabrică cu Android 5.1 Lollipop. De asemenea, vom primi și conectivitate 4G LTE Cat.6.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×