Windows 10 are parte de 14 milioane de instalări în primele 24 de ore, anunţă Microsoft

999 ori
<b>Windows 10 are parte de 14 milioane de instalări în primele 24 de ore, anunţă Microsoft</b>Microsoft a anunţat şi primele cifre legate de debutul lui Windows 10, care a avut loc pe 29 iulie. Cel mai nou OS al companiei din Redmond ar fi fost instalat deja de 14 milioane de ori, iar tinta Microsoft ar fi de 1 miliard de terminale cu Windows 10...

Microsoft a anunţat şi primele cifre legate de debutul lui Windows 10, care a avut loc pe 29 iulie. Cel mai nou OS al companiei din Redmond ar fi fost instalat deja de 14 milioane de ori, iar tinta Microsoft ar fi de 1 miliard de terminale cu Windows 10 în următorii 2-3 ani.

Deocamdată acest release e oferit gratuit celor care au licenţa de Windows 8.1, Windows 8 şi Windows 7, dar peste un an expira oferta. MS mai afirmă şi că nu toate persoanele care au rezervat Windows 10 au primit upgrade-ul încă, deci cele 14 milioane sunt doar începutul. Creatorii acestui OS afirmă şi că feedbackul după lansare este preponderent pozitiv la nivel global.

Cu ocazia debutului ar fi existat şi un fel de sărbătoare în câteva oraşe de pe glob, implicând concerte şi tot soiul de evenimente cu public, atât în aer liber, cât şi la magazinele Microsoft. Mania hashtagului #UpgradeYourWorld a cuprins planeta, ajungând chiar şi la jucătorii de la Real Madrid, care se pozaseră utilizând Windows 10.

Voi l-aţi instalat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×