Samsung Galaxy S5 va fi anunțat la mijlocul lunii martie la Londra, conform unui jurnalist italian

2.150 ori
<b>Samsung Galaxy S5 va fi anunțat la mijlocul lunii martie la Londra, conform unui jurnalist italian</b>Cu câteva zile în urma aflam că Samsung ar putea prezenta noul său model Galaxy S fie în luna aprilie, fie la MWC 2014, luna viitoare. Ei bine, se pare că de fapt marele debut și anunț ar urma să vină în luna martie. &nbsp; concept galaxy s5 Ca...

Cu câteva zile în urma aflam că Samsung ar putea prezenta noul său model Galaxy S fie în luna aprilie, fie la MWC 2014, luna viitoare. Ei bine, se pare că de fapt marele debut și anunț ar urma să vină în luna martie.

concept galaxy s5

Ca și anul trecut, atunci când Galaxy S4 debuta pe 14 martie, Galaxy S5 ar urma să vine la mijlocul lunii martie și va fi lansat la Londra. Informațiile vin de la un jurnalist italian numit Flavio, care are legături sus puse în cadrul Samsung. Evenimentul va fi unul dedicat și axat pe Galaxy S5, dar nu m-ar mira să vedem și câteva accesorii, servicii și aplicații speciale pentru device, plus un ceas nou eventual.

Mai multe informații și scăpări despre noul Galaxy S așteptam de îndată ce se închid porțile lui MWC la finalul lunii viitoare. Ca de obicei privim cu precauție zvonurile și ne întrebam când va apărea și marele rival al lui Samsung Galaxy S5, adică HTC One Plus. MWC 2014 este perioada favorită pentru debutul acestuia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×