Samsung Galaxy S6 Active ar putea sosi cu slot microSD şi baterie mai mare

1.039 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Active ar putea sosi cu slot microSD şi baterie mai mare</b>Acum că Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge mai au puţin şi intră &icirc;n magazine e momentul să ne g&acirc;ndim la versiunile lor derivate. E vorba despre modele Mini sau Active, iar dacă primul tip nu a apărut &icirc;ncă &icirc;n mod clar pe...

Acum că Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge mai au puţin şi intră în magazine e momentul să ne gândim la versiunile lor derivate. E vorba despre modele Mini sau Active, iar dacă primul tip nu a apărut încă în mod clar pe web, varianta Active a avut parte de scăpări şi înainte să debuteze S6. Azi aflăm noi detalii despre acest model.

Se pare că Samsung Galaxy S6 Active ar putea sosi cu slot microSD şi o baterie mai mare decât versiunea principală Galaxy S6. Informaţiile vin de la un utilizator european de Reddit, care afirmă că a avut un interviu cu un reprezentant Samsung. E foarte posibil ca noul Active să vină cu butoane fizice frontale, după modelul lui Galaxy S5 Active din imaginea de mai sus.

Mai aflăm şi că Samsung Galaxy S6 Active nu va avea un scanner de amprente sau senzor pentru puls, camera să va avea o rezoluţie mai scăzută decât a lui S6 şi nu avea şi stabilizare optică. Specificaţiile vor fi similare cu ale lui S6, iar lansarea va avea loc în această vară. Încă nu e clar şi care vor fi aspectele de rezistenţă ale lui Active, precum rezistenta la apă, praf sau şocuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×