Samsung Galaxy S6 ar putea avea un display flexibil "dual edge", conform unui analist (Zvon)

1.716 ori
<b>Samsung Galaxy S6 ar putea avea un display flexibil "dual edge", conform unui analist (Zvon)</b>în ultimele zile a existat o creștere surprinzătoare a cantității de zvonuri legate de flagshipurile Samsung de anul viitor. După Galaxy S6&nbsp;au apărut și primele zvonuri despre Galaxy Note 5, iar azi revenim la discuțiile despre ecranul...

în ultimele zile a existat o creștere surprinzătoare a cantității de zvonuri legate de flagshipurile Samsung de anul viitor. După Galaxy S6 au apărut și primele zvonuri despre Galaxy Note 5, iar azi revenim la discuțiile despre ecranul viitorului Galaxy S. Un analist din domeniu pare sigur că vom primi un panou flexibil dual edge.

E vorba despre Jerry Kang, analist la IHD Technology, care se axează strict pe domeniul ecrane și tehnologii ale display-urilor. Numele Project Zero e asociat tot mai des lui Galaxy S6, care ar putea primi și o schimbare de nume cu ocazia lansării sale în 2015. Revenind la analist, el afirmă că Samsung ar putea folosi tehnologia YOUM, ce implică ecrane flexibile pe următorul telefon flagship. în plus, noul venit ar putea fi curbat la margini, acestea incluzând la rândul lor porțiuni ale ecranului.

Practic, vom avea parte de experiența lui Note Edge dublată pe ambele laturi ale lui Galaxy S6, dacă am înțeles corect. Făcând rezumatul tuturor speculațiilor de până acum, Galaxy S6 se conturează ca un telefon Quad HD cu un ecran neobișnuit (sau nu), un procesor Snapdragon 810, camera de 16 sau 20 MP cu stabilizare optică și o cameră frontală de 5 MP. încă nu e clar dacă vom avea și margini metalice și în ce măsură telefonul va fi flexibil.

Cum vă suna aceste zvonuri?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×