Sony testează Android 5.0 AOSP pe terminalele Xperia Z; Iată o prezentare (Video)

1.480 ori
<b>Sony testează Android 5.0 AOSP pe terminalele Xperia Z; Iată o prezentare (Video)</b>&nbsp; Probabil ați aflat deja că Google a pus la dispoziție codul sursă al lui Android 5.0 Lollipop producătorilor de terminale mobile, care îl vor folosi pentru a crea versiuni adaptate terminalelor lor. Astfel și alte handseturi în afară...

Probabil ați aflat deja că Google a pus la dispoziție codul sursă al lui Android 5.0 Lollipop producătorilor de terminale mobile, care îl vor folosi pentru a crea versiuni adaptate terminalelor lor. Astfel și alte handseturi în afară modelelor Nexus vor putea rula acest software. Sony a prezentat modul în care va arăta Android 5.0 pe handseturile Xperia, iar mai multe detalii aflați mai jos.

​

Firma japoneză are o abordare OK când vine vorba de builduri AOSP pentru dezvoltatori, aceștia putând folosi codul furnizat de Google și Sony pentru a crea ROM-uri rapid. în vreme ce Motorola, Samsung sau HTC ne anunță că mai avem una, două sau 3 luni de așteptat până ce va sosi Lollipop, Sony a pus deja dezvoltatorii la treabă și cu ajutorul lor terminale că Xperia Z2 sau Z3 vor primi rapid cel mai nou release Android.

Norocoșii care se afla în Suedia pot lua parte la o sesiune de beta testing prin care anumiți fani Sony pot folosi un Xperia Z3 sau Z3 Compact cu versiuni Android 5.0 Lollipop aflate la începutul evoluției lor. Scopul este obținerea de feedback pentru a îmbunătăți experienta telefoanelor Sony, înainte de lansarea comercială a lui Lollipop anul viitor pe modelele Xperia. întreaga serie Z va primi Android 5.0 la începutul lui 2015.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×