Samsung Galaxy S6 Edge+ are 2 săptămâni să mă convingă să renunț la iPhone 6 Plus sau alte opțiuni!

Autor:  | Publicat în:  Orange 3.162 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge+ are 2 săptămâni să mă convingă să renunț la iPhone 6 Plus sau alte opțiuni!</b>Cei care mă cunosc, urmaresc activitatea mea pe site, Forum și contul personal de Facebook, probabil cunosc și faptul că &icirc;n afară de telefoane sunt pasionat de fotografie, iar din c&acirc;nd &icirc;n c&acirc;nd, reușesc și c&acirc;te un cadru...

Cei care mă cunosc, urmaresc activitatea mea pe site, Forum și contul personal de Facebook, probabil cunosc și faptul că în afară de telefoane sunt pasionat de fotografie, iar din când în când, reușesc și câte un cadru mai de excepție :). În ultimul an, iPhone 6 Plus-ul din dotare a fost preferat de mine în detrimentul lui OnePlus One (deși l-am plasat pe prima poziție în top-ul personal de la final de an), tocmai pentru că reușea să performeze mai bine pe partea foto.

Cunosc deja performanțele lui Samsung Galaxy S6 Edge+, ba chiar colegul meu Alex a și finalizat deja recenzia acestuia (o puteți viziona pe canalul nostru YouTube), astfel că știu că este un smartphone de excepție, tocmai de aceea mă bucură faptul că-l voi putea testa mai profund în ceea ce privește camera (și nu numai), iar toate acestea prin intermediul programului Orange Smartphone Tester al celor de la Orange România. Evident, pe durata celor două săptămâni cât voi avea ocazia să-l aprofundez, vă voi relata în cadrul unor articole mai speciale, fără foarte multe date tehnice, dar cu mult mai multe opinii personale despre experiența de utilizare, ce va cuprinde absolut toate aspectele pozitive și negative pe care le voi întâlni!

În baza articolelor "opinie" din zilele ce vor urma, vă veți putea alcătui o părere clară despre acest telefon, chiar înainte de a vă gândi la o achiziție! Voi răspune ca de obicei la toate întrebările și voi testa pe acest telefon orice îmi solicitați, iar rezultatele le voi posta în secțiunea comentarii, pe Forum, eventual în alte articole dedicate. Samsung Galaxy S6 Edge+ ar putea fi următorul meu telefon după iPhone 6 Plus, evident doar în cazul în care va reuși să convingă! Stați pe aproape! :)

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×