IFA 2015: Alcatel lansează tableta de 17 inch Xess, cu Android la bord şi destinată bucătăriilor

Autor:  | Publicat în:  Alcatel 1.649 ori
<b>IFA 2015: Alcatel lansează tableta de 17 inch Xess, cu Android la bord şi destinată bucătăriilor</b>Alcatel a lansat la IFA 2015 o tabletă cel puţin inedită, care are ca ţinta utilizarea &icirc;n bucătărie. Terminalul poartă numele de Alcatel Xess şi vine cu o diagonală de 17.3 inch, iar ca OS primim Android. &nbsp; Acesta este un model...

Alcatel a lansat la IFA 2015 o tabletă cel puţin inedită, care are ca ţinta utilizarea în bucătărie. Terminalul poartă numele de Alcatel Xess şi vine cu o diagonală de 17.3 inch, iar ca OS primim Android.

Acesta este un model elegant, cu un kickstand ajustabil şi un mâner special. La bord se afla difuzoare duale JBL de 3 Watt, care oferă o reproducere fidelă a sunetului. Tableta are rolul de a împăca întreaga familie, fiind folosită în bucătărie pentru reţete, în sufragerie pentru vizionarea de seriale şi de către copii pentru a schiţa desene. Şi gamingul se afla pe listă, dar şi socializarea.

IFA 2015: Alcatel lansează tableta de 17 inch Xess, cu Android la bord şi destinată bucătăriilor

Tableta se poate rabata folosind suportul la 75, 50 sau 30 de grade, în funcţie de necesitatate. Având în vedere diagonala, pot spune că grosimea de 9.15 mm este rezonabilă. Primim şi un stylus la pachet şi un Smart Dock, plus un mecanism de fixare pe perete. Cei care se simt inspiraţi pot folosi aplicaţia SketchBook oferită la pachet cu tableta, care include numeroase brush-uri, culori şi efecte pentru realizarea de desene şi caricaturi.

Alcatel Xess

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×