Samsung Galaxy S6 Își dezvăluie specificațiile tehnice prin intermediul testului benchmark AnTuTu

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.489 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Își dezvăluie specificațiile tehnice prin intermediul testului benchmark AnTuTu</b>După o serie de imagini randate ce ne prezentau numeroase carcase pentru Samsung Galaxy S6, astăzi primim și detalii aproximativ oficiale despre specificațiile tehnice ale acestui flagship pregătit de sud-coreeni. Mai precis, smartphone-ul în cauză...

După o serie de imagini randate ce ne prezentau numeroase carcase pentru Samsung Galaxy S6, astăzi primim și detalii aproximativ oficiale despre specificațiile tehnice ale acestui flagship pregătit de sud-coreeni. Mai precis, smartphone-ul în cauză a fost văzut de curând în cadrul testului benchmark AnTuTu care astfel ne dezvăluie dotările sale.

Din câte putem remarca, acest model poartă numele de serie SM-G925W8, același pe care l-am remarcat și ieri pe site-ul Samsung chiar aici. Aruncând o privire asupra imaginii de mai sus, observăm faptul că SG6 va sosi la pachet cu un display de 5.1 inch (2.560 x 1.440 pixeli), un procesor octa-core Exynos 7420 dezvoltat pe 14nm și un GPU Mali-T760.

Vom primi și 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 20 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli. Totodată, ni se dezvăluie și faptul că acest device obține un scor uriaș de 60.978 puncte în cadrul AnTuTu, acesta stabilind un nou record. Cum vi se par aceste specificații?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×